Efter næsten ni år hos Holk intercoiffure har Emilie takket ja til et job som French Brand Educator, indenfor farve- og klippeteknikker hos L’Oreal. Emilie begyndte som elev i salonen i 2013 og bestod sin svendeprøve i 2017.  Herefter gennemførte hun en af fagets mest prestigefyldte post-graduate-uddannelser på Sassoon Academy i London, inden hun vendte tilbage til os. 
Emilie har altid været superdedikeret og ambitiøs, og er blandt andet Danmarksmester og har deltaget ved verdensmesterskaberne. Vi er superstolte over at have uddannet en af Danmarks dygtigste frisører, og vi ønsker Emilie held og lykke i det nye spændende job. 
Emilies sidste dag i salonen er den 14. maj. 
 
 

Velkommen til Louise og Karla

Vi er i fuld gang med at uddanne vores næste mesterfrisører; Louise begyndte i mesterlære i august 2021, og Karla kom til salonen i februar. Både Louise og Karla er skræmmende dygtige. De er allerede fortrolige med farvning af hår samt bryn og vipper. Samtidig med at de assisterer Dorte, Sine og Amanda.

 

Hilsen fra Emilie:Jeg har altid sigtet højt. Da jeg startede i lære som 15-årig, havde jeg et mål efter min uddannelse: At jeg ville til Sassoon. Det mål opnåede jeg tilbage i 2019. London gav mig så meget, at det slet ikke kan beskrives. Da jeg kom tilbage til Danmark og salonen, blev jeg ansat som freelance for L’Oreal – en kæmpe koncern, der giver utrolig mange muligheder. Men stillingerne hænger heller ikke på træerne. Så da dette tilbud kom, kunne jeg ikke sige nej, og det er en udfordring, jeg ser frem til med æresfrygt. Jeg skal udvikle nye farve- og klippeteknikker og undervise andre frisører. Jeg kommer uden tvivl til at savne hele team Holk – både kolleger og kunder. Tusind tak for de år I har givet mig. I vil aldrig blive glemt! Vi ses lige pludselig!The sky is the limit – I will show you!

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mange hilsner fra

/ Alle os hos HOLK INTERCOIFFURE