Frisør HOLK INTERCOIFFURE i Kolding – Velkommen!

Hos frisør HOLK INTERCOIFFURE i Kolding sætter vi en ære i at byde dig velkommen i en rolig og afslappet oase. I vores salon er du altid i centrum. Vi tager os god tid til hver enkelt kunde, og gør vores ypperste for at imødekomme dine ønsker.    

Vores eksklusive frisørsalon har en lækker separat afdeling til hårvask, hvor du kan læne dig tilbage og nyde frisørens afslappende hovedbundsmassage, imens vores massagestole klarer resten af kroppen. Det eneste, du skal gøre, er at lukke øjnene og slappe af. Vi byder selvfølgelig også på kaffe, te og lidt snacks. Det er en sand wellness-oplevelse og intens selvforkælelse for vores kunder.   

Vi gør os umage for altid at levere en høj kvalitet og en stilfuld kreativitet i både vores behandlinger og vores vejledninger om trends, pleje og muligheder. Vi holder os opdaterede, følger moden og skærper vores kompetencer gennem efteruddannelser og kurser.

Frisørsalon med internationale samarbejdspartnere

Gennem deltagelse i både nationale og internationale konkurrencer bliver vi både udfordret og bekræftet i, at vi er blandt de bedste i faget og kan måle os med dygtige kolleger i både ind- og udland.

Frisør HOLK har eksisteret siden 1964. I 1999 blev salonen en del af den verdensomspændende organisation INTERCOIFFURE, som kun optager saloner, der har gjort noget exceptionelt for at højne fagligheden og kvaliteten i frisørfaget. HOLK INTERCOIFFURE er dermed kvalitetsstemplet som en af de bedste saloner i verden. 

Vi glæder os til at byde dig indenfor hos Frisør HOLK INTERCOIFFURE.