For mænd

En behandling der er skræddersyet til dig

Vi guider dig til en stilsikker klipning, som passer til din ansigtsform, hårstrukturen, din stil og dit temperament. Samtidig får du vejledning i, hvordan du plejer og passer dit hår og din frisure i hverdagen. Vi vasker altid dit hår, da det giver den bedste klipning. Så mens du sidder med benene løftet i vores komfortable massagestole, er det bare at nyde hårvasken.

For at få den fulde oplevelse af forkælelse og pleje, kan du vælge at kombinere din klipning med en luksushår- eller hovedbundskur og en blid hovedbundsmassage. Hårkuren blander vi selv, så du får den pleje, du trænger til. Døjer du med skæl eller tør hovedbund vil en hovedbundskur være et oplagt valg. Her starter vi med en scrub for at rense hovedbunden mere end en almindelig shampoo kan gøre. Derefter vi slutter af med at give dig en kølende spray i hovedbunden for at skabe en sund og balanceret hovedbund.

Vælg den assistent, der passer til dig

Alle assistenter hos HOLK INTERCOIFFURE lever op til de kvalitetskrav og forventninger, INTERCOIFFURE-brandet lover. Vores frisører har et meget højt fagligt niveau og ambitioner om hele tiden at udvikle sig og blive endnu dygtigere gennem uddannelse og ikke mindst konkurrencer. Vi har flere danmarksmestre i salonen. så når du bliver klippet hos os, kan du være sikker på, at du får en topklasse behandling.

Vælger du en INTERCOIFFURE – HERREKLIP til din næste klipning bliver du klippet af salonens indehaver, Dorte Holk, som med sine mange års erfaring og exceptionelt høje faglige niveau, er garant for, at du får en frisure, som står knivskarpt og passer præcis til dig. Ved en INTERCOIFFURE klipning vil der være en pris stigning.

PRISER

Herreklip fra, 590 kr.
Sund Hovedbund inkl. Herreklip fra, 740 kr.