Reflekser / Babylights

Babylights er de nye reflekser 

Reflekser giver et naturligt spil til håret og dækker over mange ord som highlights, babylights og faceframing. Er du i tvivl, om reflekser er noget for dig, så rådgiver og vejleder vi dig og finder sammen den rigtige løsning.

Highlights er almindelige reflekser, som giver et lidt kraftigere spil til håret. Ønsker man et naturligt resultat, hvor man ikke kan se reflekserne, er babylights den perfekte løsning. Det er også disse vi hos HOLK INTERCOIFFURE laver flest af.

Faceframing bruger vi i forbindelse med mange af vores refleksbehandlinger. Her lægger vi reflekspakkerne lidt tættere frem mod ansigtet for at fremhæve bestemte ansigtstræk.

Vi giver dig en god vejledning, så du bliver i stand til at vælge hvilke reflekser og nuancer, der passer bedst til dig og dit hår.

Vi samarbejder om de fleste farvebehandlinger. Det vil sige, at vi hjælper hinanden med at lave reflekserne, tone håret og ikke mindst slutte af med en lækker hovedbundskur og hovedbundsmassage.

Om du vælger farve i hele håret, reflekser eller balayage, så får du også en lækker behandling med en plejende hårkur (værdi 155,-) og en flot styling.  

Priser

Farvning med reflekser i kort hår, fra 1.100 kr.
Farvning med reflekser i mellemlangt hår, fra 1.300 kr.
Farvning med reflekser i langt hår, fra 1.470 kr.

Tillæg til farvebehandling – Genopbyggende behandling - F.eks. Olaplex280 kr.