Farvning

Vi tilpasser alle farvebehandlinger

Uanset om du ønsker en flot ensartet farve eller reflekser, der giver liv og spil til håret, så sørger vi for, at du får et flot resultatet, som passer til dig og dit hår.

Som den første salon i Danmark har hele vores personale taget en ColorMaster-uddannelse hos L’Oreal. En ColorMaster er den højeste farveuddannelse hos L’Oreal. Gennem teori, praksis og ikke mindst masser af øvelse og erfaring har vi stor viden indenfor alle hårfarvningens aspekter. Booker du tid til en farvebehandling hos os, får du råd og vejledning til hvilken behandling, der vil passe bedst til dig. Samtidig guider vi dig også i, hvordan du plejer og vedligeholder din nye farve bedst muligt.

Vi samarbejder om de fleste farvebehandlinger. Det vil sige, at vores elever hjælper med at lave reflekser, tone håret og ikke mindst slutte af med en lækker hovedbundskur og hovedbundsmassage.

Om du vælger farve i hele håret, reflekser eller balayage, så får du også en lækker behandling med en plejende hårkur (værdi 155,-) og en flot styling.  

Priser

Farvning af kort hår , fra 790 kr.
Farvning af mellemlangt hår, fra 965 kr.
Farvning af langt hår, fra 1.150 kr.
Farvning med refleks i kort hår, fra 1100 kr.
Farvning med refleks i mellemlangt hår, fra 1.300 kr.
Farvning med refleks i langt hår, fra 1.470 kr.
Balayage, fra 2.130 kr.

Tillæg til farvebehandling – Genopbyggende behandling - F.eks. Olaplex280 kr.