Curly girl

Curly cut og Curly girl går hånd i hånd

Curly Girl er pleje og styling af naturligt krøllet hår. Metoden, som er udviklet af Lorraine Massey, fremhæver krøllerne og gør dem mere definerede og sunde.

Curly Cut er en klippeteknik, hvor vi hjælper dine naturkrøller ekstra godt på vej.

Når man undersøger et naturligt krøllet hår, vil man se at skællaget står mere åbent. Det gør, at det enkelte hårstrå har svært ved at holde på den pleje, man tilfører, og at det ikke tåler glattejern og føntørring. Håret kan endda blive mere tørt, hvis man ikke bruger de rette produkter.

I mange produkter findes der silikoner – det giver håret en lækker blød følelse og er som sådan ikke skadeligt for håret. Silikoner kan dog kun renses af ved hjælp af sulfater. Sulfater er det rensende i en shampoo, men de kan virke udtørrende. Derfor undgår man så vidt muligt produkter med disse to ingredienser, når man benytter sig af Curly Girl-metoden.

En tredje ingrediens, man også undgår, er udtørrende alkohol. Dette finder man i mange sprayprodukter som hårlak og voks.

Under stylingprocessen udnytter vi vandet fra hårvasken til at modvirke frizz. Det gør vi ved at benytte sig af mikrofiberhåndklæde, conditioner og de rigtige produkter. På den måde får vi lagt skællaget ned og håret bliver blankere at se på. Vi tørrer håret ved lav varme eller lufttørring for at undgå varmeskader.

Curly Cut

Det kræver en helt speciel teknik at klippe i krøller. I en Curly Cut klipper vi uden at glatte håret først, så vi kan se strukturen og faldet i krøllerne. Dermed får du en klipning, der passer til din personlige stil og mængden af krøller.

Vi giver dig en grundig vejledning i, hvad vi anvender i dit hår og anbefaler dig at bruge hjemme.

Priser

Curly Cut inkl. detox+kur, 1365 kr.