For kvinder

En behandling der er skræddersyet til dig

Hos HOLK INTERCOIFFURE får du en klipning, der passer til din personlige stil, dit temperament, din hårstruktur og din ansigtsform.

Ud fra dine ønsker vejleder vi dig grundigt i hvilken klipning, vi vil anbefale til dig. Vi vægter rådgivningen højt, for den gør, at du selv kan style og pleje dit hår i hverdagen.

For at få den fulde oplevelse af forkælelse og pleje, kan du derudover vælge at kombinere din klipning med en eksklusiv hårkur og en blid hovedbundsmassage. Vi analyserer dit hår, og mikser derefter de forskellige ingredienser i hårkuren, så den passer præcis til dig og den pleje, dit hår har brug for.

Vælg den assistent, der passer til dig

Alle assistenter hos HOLK INTERCOIFFURE lever op til de kvalitetskrav og forventninger, INTERCOIFFURE-brandet lover. Vores frisører har et meget højt fagligt niveau og ambitioner om hele tiden at udvikle sig og blive endnu dygtigere gennem uddannelse og ikke mindst konkurrencer. Vi har flere danmarksmestre i salonen. så når du bliver klippet hos os, kan du være sikker på, at du får en topklasse behandling.

Vælger du en INTERCOIFFURE – DAMEKLIP til din næste klipning bliver du klippet af salonens indehaver, Dorte Holk, som med sine mange års erfaring og exceptionelt høje faglige niveau, er garant for, at du får en frisure, som står knivskarpt og passer præcis til dig.

Priser

Dameklip, 760 kr.
INTERCOIFFURE Dameklip, 965 kr.
Luksus Dameklip inkl. kur+massage, 970 kr.
Luksus INTERCOIFFURE Dameklip inkl. kur+massage, 1130 kr.