Kur og pleje

Forkæl både dig selv og dit hår med en lækker hårkur

Vi tilbyder tre forskellige kurprogrammer, så dit hår får den rette pleje.

Deluxe kurbehandling

en behandling tilpasset dine ønsker og behov. Behandlingen starter med en konsultation at hår og hovedbund. Dit hår bliver lækkert, plejet og genopbygget på kun et par minutter. Vi vejleder dig i hvordan du plejer dit hår, på den bedste måde derhjemme.

Sund hovedbund

en behandling tilpasset din hovedbund. Har du en sensitiv, tør, fedtet eller en hovedbund med skæl? Så har vi en perfekt løsning til dig. Vi starter med en konsultation af hår og hovedbund. Bagefter skræddersyes en behandling med hovedbunden i fokus. Vi vejleder i hvordan du plejer din hovedbund, så den forbliver sund.

Luksus kurbehandling

når luksus og teknologi går hånd i hånd. Vores mest eksklusive behandling, hvor vi går dybt ind i håret indefra. Behandlingen starter med en konsultation. Bagefter får du den helt store behandling ved vasken, der indeholder en afslappende hovedbundsmassage. Vi plejer med et leave In produkt, styler håret og vejleder i produkter.

Alle behandlinger afsluttes med føntørring og styling af dit hår, hvor vi giver dig rådgivning i, hvilke produkter der vil vedligeholde kuren bedst muligt derhjemme.

PRISER

Sund Hovedbund, 370 kr.
Deluxe Kurbehandling, 370 kr.
Luksus Kurbehandling, 650 kr.
Tillæg til farvebehandling – Genopbyggende behandling - F.eks. Olaplex, 280 kr.