Et team af kreativitet og kvalitet

Hos HOLK INTERCOIFFURE møder du uddannede frisører og ambitiøse elever. Vi bliver alle løbende opdaterede og udfordrede af hinanden, så vi hele tiden bliver dygtigere og er klar til at skabe både tidens hotteste looks og de klassiske styles.

Amanda

Amanda

Frisør

 1. Perfektion er drivkraften for Amanda. Hun nørder med faget og teknikker nærmest i det uendelige til glæde for salonens kunder og til stor inspiration for kollegerne. Amandas nysgerrighed på faget er smittende, og hun søger altid nye højder i fagligheden. Ikke mindst i arbejdet med langt hår. 

  Allerede i sin elevtid hos HOLK INTERCOIFFURE viste Amanda tydeligt sit talent – blandt andet gennem konkurrencer. Her har hun vundet DM flere år i træk, vundet sølv ved VM med det danske landshold og blevet udtaget til EuroSkills. 

  Amanda engagerer sig i frisørfaget på flere plan; Hun repræsenterer faget som rollemodel for elever i folkeskolens udskoling. I oktober 2021 blev hun stemt ind i hovedbestyrelsen i Dansk frisør forbund, og på fagskolerne bruger Amanda sin erfaring og store faglighed til at undervise de kommende frisører. 

Sine

Sine

Frisør

 1. Hos HOLK INTERCOIFFURE bliver vi ofte rost for den hyggelige og gode stemning i salonen, og det kan vi i høj grad takke Sine for. Hun er et af den slags mennesker, som kan tale med alle og får alle til at føle sig godt tilpas.

  Siden Sine blev færdig med sin uddannelse i 2004, har hun været hos HOLK INTERCOIFFURE, hvor hun har udviklet sin faglighed og sit håndværk, så du kan være sikker på, at du får en perfekt klipning og styling, mens du bliver forkælet af hendes charmerende service-gen.

Dorte

Dorte

HOLK INTERCOIFFURE – MASTER

 1. Siden Dorte Holk i 1995 overtog salonen efter sin mor, har hun sikret HOLK INTERCOIFFURE national og international opmærksomhed og anerkendelse. L’Oreal har blandet andet gjort brug af Dortes talent og kompetencer til at udvikle teknikker og styles til forskellige internationale markeder, ligesom de har brugt Dorte til at undervise i brugen af produkter og nye teknikker for andre saloner i Danmark.

  Dorte giver træfsikker og kompetent rådgivning om dine muligheder for optimal daglig pleje, stilskifte og løsninger på de udfordringer, dit hår måtte give dig.

Louise

Louise

Frisørelev

 1. Hun har netop bestået hendes mesterlærer prøve og er klar til at tage fat på uddannelsen. Louise kommer til at deltage i konkurrencer i ind og udland og vi glæder os til at følge hendes udvikling og udklækningen af hendes håndværk.

  Sætter du dig i stolen ved vores ældste elev Louise, kan du trygt læne dig tilbage og nyde endnu en behandling i allerhøjeste kvalitet. Hun kan bookes til alle farve behandlinger, og inden vi når at se os om, er hun også klar til børne- og herreklip.

Karla

Karla

Frisørelev

 1. Karla er vores nyeste stjernefrø.

  Karla begyndte i meterlære hos os i februar 2022, og hun er godt i gang med at lære de grundlæggende principper i klipning og farvning. Karla viser allerede virkelig gode takter, hun er god til at style hår, og så giver hun en fremragende hovedbundsmassage.

  Siden Karla startede hos os, har hun udviklet sig i lynets hast. Hun er ekspert til farvning af bryn & vipper. Til træning er hun startet op på reflekser, men hun er i fuld gang med bundfarver og kan også bookes online til dette.

Katrine

Katrine

Assistent