Et team af kreativitet og kvalitet

Hos frisør HOLK INTERCOIFFURE i Kolding møder du uddannede frisører og ambitiøse elever. Vi bliver alle løbende opdaterede og udfordret af hinanden, så vi hele tiden bliver dygtigere og er klar til at skabe både tidens hotteste looks og de klassiske styles.

Sine

Sine

Curly Girl ekspert

 1. Hos HOLK INTERCOIFFURE bliver vi ofte rost for den hyggelige og gode stemning i salonen, og det kan vi i høj grad takke Sine for. Hun er et af den slags mennesker, som kan tale med alle og får alle til at føle sig godt tilpas.

  Siden Sine blev færdig med sin uddannelse i 2004, har hun været hos HOLK INTERCOIFFURE, hvor hun har udviklet sin faglighed og sit håndværk, så du kan være sikker på, at du får en perfekt klipning og styling, mens du bliver forkælet af hendes charmerende service-gen.

Louise

Louise

Balayage queen og konkurrence passioneret

 1. Louise har et tårnhøjt fagligt niveau og en naturlig sans for service og forkælelse.

  Hun er særligt dedikeret til Balayage og er vores ukronede Balayage Queen. Hun skræddersyr hver enkelt behandling til dig og slutter altid af med en lækker styling og rådgivning til vedligeholdelse af din nye farve. 

  Louise startede hos os i august 2021. Hun er yderst passioneret og ambitiøs og træner til at deltage i konkurrencer i ind- og udland. Senest har hun deltaget ved DM, hvor hun vandt både guld og sølv.

Karla

Karla

Flette- og refleksdronning

 1. Karlas store passion er langt hår, og hun elsker at nørde med farve og opsætning.

  Konfirmanderne står i kø for at sidde i stolen hos Karla. Hendes rolige væsen og perfektionisme giver den perfekte start på dagen. Skal du til en festlig begivenhed, eller ønsker du blot inspiration til hverdagens opsætninger, så er Karla det perfekte valg.

  I januar 2024 blev Karla optaget i Young Intercoiffure, også kaldt ”Fondation Guillaume”. Young Intercoiffure er et eksklusivt netværk for spirende frisørtalenter, der mødes 4 gange om året for at dygtiggøre sig indenfor faget.

Dorte

Dorte

HOLK INTERCOIFFURE – INDEHAVER

 1. Siden Dorte Holk i 1995 overtog salonen efter sin mor, har hun sikret HOLK INTERCOIFFURE national og international opmærksomhed og anerkendelse. L’Oreal har blandet andet gjort brug af Dortes talent og kompetencer til at udvikle teknikker og styles til forskellige internationale markeder, ligesom de har brugt Dorte til at undervise i brugen af produkter og nye teknikker for andre saloner i Danmark.

  Dorte giver træfsikker og kompetent rådgivning om dine muligheder for optimal daglig pleje, stilskifte og løsninger på de udfordringer, dit hår måtte give dig.

Adna

Adna

Stjernefrø

 1. Adna er vores nyeste stjernefrø. Hun er en frisk ung pige med masser af gåpåmod, og hendes entusiasme for faget skinner igennem i alt, hvad hun gør.

  Adna er vokset op med frisørfaget og har derfor en naturlig forståelse for, hvad der skal til for at gøre besøget hos Holk til en god oplevelse. Adna har en stor passion for at lære nyt, og hendes humør smitter af på os alle.

  Adna er allerede nu klar til at give dig en skøn hårvask og en afslappende hovedbundsmassage, og hun hjælper også med bryn og vipper. Hendes grundighed og sans for detaljer sikrer, at du får de perfekte bryn og vipper, der fremhæver netop dine ansigtstræk.