Et team af kreativitet og kvalitet

Hos HOLK INTERCOIFFURE møder du uddannede frisører og ambitiøse elever. Vi bliver alle løbende opdaterede og udfordrede af hinanden, så vi hele tiden bliver dygtigere og er klar til at skabe både tidens hotteste looks og de klassiske styles.

sine

Sine

Curly Girl ekspert

 1. Hos HOLK INTERCOIFFURE bliver vi ofte rost for den hyggelige og gode stemning i salonen, og det kan vi i høj grad takke Sine for. Hun er et af den slags mennesker, som kan tale med alle og får alle til at føle sig godt tilpas.

  Siden Sine blev færdig med sin uddannelse i 2004, har hun været hos HOLK INTERCOIFFURE, hvor hun har udviklet sin faglighed og sit håndværk, så du kan være sikker på, at du får en perfekt klipning og styling, mens du bliver forkælet af hendes charmerende service-gen.

louise

Louise

Balayage queen og konkurrence passioneret

 1. Louise har et tårnhøjt fagligt niveau og en naturlig sans for service og forkælelse.

  Hun er særligt dedikeret til Balayage og er vores ukronede Balayage Queen. Hun skræddersyr hver enkelt behandling til dig og slutter altid af med en lækker styling og rådgivning til vedligeholdelse af din nye farve. 

  Louise startede hos os i august 2021. Hun er yderst passioneret og ambitiøs og træner til at deltage i konkurrencer i ind- og udland.

karla

Karla

Flette- og refleksdronning

 1. Karlas store passion er langt hår, og hun elsker at nørde med farver og opsætning. 

  Karla er yderst omhyggelig og grundig, og hun værdsætter kvalitet utroligt højt. Karlas ambitiøse tilgang til faget gør, at hun går meget op i at give den enkelte kunde den bedste oplevelse hver eneste gang, og hun lytter altid til kundens behov og ønsker.  

  Derfor står konfirmanderne også i kø for at sidde i stolen hos Karla. Hendes rolige væsen og perfektionisme giver den perfekte start på dagen. Skal du også til en festlig begivenhed, eller ønsker du blot inspiration til hverdagens opsætninger, så er Karla det perfekte valg. 

amanda

Amanda

Langthårs specialist, SoMe ansvarlig

 1. Perfektion er drivkraften for Amanda. Hun nørder med faget og teknikker nærmest i det uendelige til glæde for salonens kunder og til stor inspiration for kollegerne. Amandas nysgerrighed på faget er smittende, og hun søger altid nye højder i fagligheden. Ikke mindst i arbejdet med langt hår. 

  Allerede i sin elevtid hos HOLK INTERCOIFFURE viste Amanda tydeligt sit talent – blandt andet gennem konkurrencer. Her har hun vundet DM flere år i træk, vundet sølv ved VM med det danske landshold og blevet udtaget til EuroSkills. 

  Amanda engagerer sig i frisørfaget på flere planer; I oktober 2021 blev hun stemt ind i hovedbestyrelsen i Dansk frisør forbund.

dorte

Dorte

HOLK INTERCOIFFURE – INDEHAVER

 1. Siden Dorte Holk i 1995 overtog salonen efter sin mor, har hun sikret HOLK INTERCOIFFURE national og international opmærksomhed og anerkendelse. L’Oreal har blandet andet gjort brug af Dortes talent og kompetencer til at udvikle teknikker og styles til forskellige internationale markeder, ligesom de har brugt Dorte til at undervise i brugen af produkter og nye teknikker for andre saloner i Danmark.

  Dorte giver træfsikker og kompetent rådgivning om dine muligheder for optimal daglig pleje, stilskifte og løsninger på de udfordringer, dit hår måtte give dig.