Frisør HOLK – Historien

Frisør HOLK har eksisteret siden 1964. Dengang var det Birte Holk, som slog dørene op på Gl. Kongevej 46 i Kolding. I dette rolige villakvarter, har huset og salonen altid hørt sammen. I takt med at salonen voksede med ansatte og kunder, var det ikke længere nok med blot to stole. Så over flere omgange er mere af privaten blevet inddraget, og nu har vi hele ni betjeningspladser. Tiden har udviklet sig gevaldigt siden starten, men selv dengang var Holk med på de nyeste tendenser. Fra mundtlig aftale skrevet ned i den klassiske Maylands kalender, til telefon opringninger og nu til online booking af tider. 

I 1972 fik Birte en datter, Dorte Holk. Dorte fandt tidligt ud af, at hun ville gå i Birtes fodspor, så efter endt læretid i Odense, var hun klar til at overtage frisørsalonen. Det skete i 1997, og Birte fortsatte som ansat i nogle år. Om salonen på et tidspunkt skal gå videre til næste generation må tiden vise. Indtil da udlærer vi løbende nye dygtige frisører og gør alt for at højne faget generelt.

HOLK INTERCOIFFURE – en af verdens bedste frisørsaloner

Siden 1999 har salonen været en del af den verdensomspændende organisation INTERCOIFFURE, som kun optager saloner, der har gjort noget exceptionelt for at højne fagligheden og kvaliteten i frisørfaget. HOLK INTERCOIFFURE er dermed kvalitetsstemplet som en af de bedste saloner i verden.

Igennem årene har salonen gjort sit til at højne faget som helhed. Dorte konkurrerede selv på nationalt og internationalt niveau, senere har hun også været dommer til konkurrencerne. Hendes viden og håndværk giver hun videre til sine ansatte. Vi uddanner løbende elever og skræddersyr altid deres læretid, så det passer til dem. Alle vores frisører er udlært i salonen. Både elever og ansatte klarer det fremragende på konkurrenceplan. Det er ikke mange saloner, som har udlært så mange danmarksmestre, som vi har. Det er vi meget stolte over!