Nogle dage i livet er bare noget ganske særligt.

Der er dage vi aldrig glemmer. Dage, hvor vi med god samvittighed kan unde os selv noget ekstraordinært. Dage, hvor vi ønsker at stråle, fordi vi ved, at vi vil tænke tilbage på denne dag igen og igen. 

Din bryllupsdag er en af de dage.

Måske også din datters, din søsters eller din venindes bryllupsdag. Men i hvert fald din egen. 

Hos HOLK INTERCOIFFURE kan vi hjælpe med at sætte håret perfekt, lægge en elegant makeup, som passer til din stil og give dig forkælelse, som trænger helt ind i sjælen allerede fra begyndelsen af dagen. Du kan eksempelvis vælge vores brudepakke, hvor vi både laver en prøveopsætning af håret og lægger en prøvemakeup inden dagen, så du er sikker på, at du får lige det udtryk, du ønsker dig på selve dagen. 

Det er egentligt ikke noget nyt, men vidste du, at Amanda også kører ud, så du ikke behøver at komme ind i salonen på selve dagen? 

Det giver dig mulighed for at nyde forberedelserne sammen med dine veninder og tætte familie. Det giver også gode muligheder for at få taget nogle smukke billeder fra hele dagen. Og mange synes, det giver mere ro og nærvær, hvilket kan være rart, inden alles øjne rettes mod dig i kirken. 

Du kan se alle mulighederne for brudeopsætning her. 

Ring på 75 52 24 54 eller skriv til holk@holk.dk for at høre mere og aftale tid.   

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Mange hilsner fra

/ Alle os hos HOLK INTERCOIFFURE