Behandlinger

Curly Girl

Curly Girl metoden er en metode, udviklet af Lorraine Massey til at pleje og style naturligt krøllet hår, som fremhæver krøllet og gør det mere defineret og sundt.

Pris fra 1.300 kr.

Reflekser

Reflekser giver naturlig glans til dit hår og dækker over mange ord som highlights, babyhighlights og faceframing.

Pris fra 1.020 kr.

Balayage

Balayage er en farvning, der går fra en mørkere bund til en lysere spids og dermed skaber et mere naturligt look og dermed længere holdbarhed.

Pris fra 1.870 kr.

Farvning

Uanset om du ønsker en flot gennemfarvning eller reflekser, der giver liv og spil til håret, så sørger vi for at du får et flot resultatet, som passer til dig og dit hår.

Pris fra 730 kr.
Strukturbehandlinger

Strukturbehandlinger

Med en strukturbehandling ændrer vi på formen af dit hår, så du får krøller i et ellers glat hår, eller vi kan trække krøllerne ud af et naturligt krøllet eller kruset hår.

Pris fra 990 kr.
Keratin Gold behandling

Keratin Adamantium

Keratin Adamantium behandlingen er lidt af en verdenssensation, da den som det første produkt i verden varetager tre behandlinger i et produkt.

Pris fra 1.870 kr.
Brudeopsætning

Langthårsopsætning

Hos frisør Holk Intercoiffure tilbyder vi langthårsopsætning. Du kan få håret sat op og stylet, så dit udseende er det helt rigtige. Vi sætter håret op til de særlige lejligheder både i salonen og hos dig.

Pris fra 410 kr.
Brudeopsætning

Brudeopsætning

Hos HOLK INTERCOIFFURE sætter vi en ære i at gøre dig smuk og strålende på din store dag. Få en hyggelig og afslappende start på din store dag.

Pris fra 1995 kr.

Makeup

En holdbar og elegant makeup understreger din stil og giver dig sikkerhed for, at du tager dig bedst muligt ud. Vi lægger din makeup, så den er passende til lejligheden.

Pris fra 410 kr.

Vipper og bryn

Få rettet og farvet vipper og bryn, så de passer perfekt til din personlighed og dine ansigtstræk. Vi retter bryn med pincet eller voks.

Pris fra 90 kr.
Skægbehandling

Skæg

Få en tæt barbering og et velplejet skæg hos HOLK INTERCOIFFURE. En klassisk herrebarbering giver et skarpt og velplejet udtryk.

Pris fra 240 kr.

Herrer

Vi guider dig til en stilsikker klipning, som passer til dit ansigts form, hårstrukturen, stil og temperament. Vi giver dig samtidig gode råd og vejledning.

Pris fra 550 kr.
Dameklip

Damer

Du får en klipning der passer til din personlige stil og temperament, hårstruktur og dit ansigts form.

Pris fra 700 kr.
Børn

Børn

Vi guider dig til en stilsikker klipning, som passer til dit barns behov, ansigtsform, hårstruktur og stil.

Pris fra 400 kr.
hovedbundsanalyse

Hovedbundsanalyse

Har du problemer eller kløe i din hovedbund, kan vi give dig en hovedbundsanalyse.

Pris fra 90 kr.

Kur og pleje

Forkæl både dig selv og dit hår med en af vores lækre hårkure. Vi blander selv kuren så dit hår får den rette pleje.

Pris fra 45 kr.

Pandehår

Skal du kun have klippet dit pandehår eller rettet det til mellem klipninger, gør vi det gerne. Er du korthåret og ønsker at få rettet kanterne til, klare vi også det.

Pris fra 100 kr.

Intercoiffure

Siden 1999 har HOLK været optaget i den verdensomspændende organisation INTERCOIFFURE, som kun optager saloner, der har gjort noget exceptionelt for at højne fagligheden og kvaliteten i frisørfaget.