Reflekser

Reflekser giver naturlig glans til dit hår og dækker over mange ord som highlights, babyhighlights og faceframing. Er du i tvivl, om reflekser er noget for dig, så rådgiver og vejleder vi dig og finder sammen den rigtige løsning.

Highlight er almindelige reflekser, som giver spil til håret. Ønsker man et naturligt resultat, hvor man ikke kan se reflekserne, er babyhighlights er perfekt løsning. Faceframing bruger vi i forbindelse med mange af vores refleksbehandlinger. Her lægger vi reflekspakkerne lidt tættere frem mod ansigtet for at fremhæve bestemte ansigtstræk.

Vi giver dig en god vejledning, så du bliver i stand til at vælge hvilke reflekser og nuancer, der passer bedst til dig og dit hår.

Vi samarbejder om de fleste farvebehandlinger. Det vil sige, at vores elever kan hjælpe med at lave reflekserne, tone håret og ikke mindst slutte af med en lækker hovedbundskur og hovedbundsmassage.

Om du vælger farve i hele håret, reflekser eller balayage, så får du også en lækker behandling med en plejende hårkur (værdi 155,-) og en flot styling.  

Priser:

  • Farvning med reflekser i kort hår, 1020 kr.
  • Farvning med reflekser i mellemlangt hår, 1.200 kr.
  • Farvning med reflekser i langt hår, 1.360 kr.

 

BESTIL TID TIL DIN BEHANDLING HER.

reflekser