Undersider

Intens forkælelse og faglighed

Hos HOLK INTERCOIFFURE sætter vi en ære i at byde dig velkommen i en rolig og afslappet oase, der for mange af vores kunder opleves som et åndehul i en travl hverdag. Men det betyder ikke, at vi har et afslappet forhold til den service og faglighed, du skal opleve. Tværtimod føler vi, at det er vores pligt at sørge for, at vi altid kan leve op til dine forventninger og den tillid, du viser os, når du lægger dit hår i vores hænder. 

Vi gør os umage for altid at levere en høj kvalitet og en stilfuld kreativitet i både vores behandlinger og vores vejledninger om trends, pleje og muligheder. Vi holder os opdaterede, følger moden og skærper vores kompetencer gennem efteruddannelser og kurser.

Gennem deltagelse i både nationale og internationale konkurrencer bliver vi både udfordret og bekræftet i, at vi er blandt de bedste i faget og kan måle os med dygtige kolleger i både ind- og udland.

HOLK har eksisteret siden 1964. Siden 1999 har salonen været optaget i den verdensomspændende organisation INTERCOIFFURE, som kun optager saloner, der har gjort noget exceptionelt for at højne fagligheden og kvaliteten i frisørfaget og HOLK INTERCOIFFURE er dermed kvalitetsstemplet som en af de bedste saloner i verden. Derudover er HOLK INTERCOIFFURE udvalgt som en af L’Oréals betroede rådgivere og samarbejdspartnere i udviklingen af såvel produkter som teknikker og undervisning af andre saloner.