Technical Cutting

Den korteste vej til en succesfuld salon bygger på en professionel behandling og klipning af kunderne. Glade og tilfredse kunder kommer igen og igen, og deler desuden deres begejstring og oplevelser med venner og bekendte.

Udvikling og forfinelse af det grundlæggende håndværk er derfor altid en god investering i enhver salon. Hos HOLK INTERCOIFURRE tilbyder vi Technical Cutting kurser i klippeteknikker med salonen indehaver, Dorte Holk.  

KURSETS INDHOLD:

Kurserne i klippeteknik udbydes på forskellige niveauer med henblik på forskellige niveauer og behov, men fælles for dem er, at de bygger på en blanding af teori og praktisk hands on arbejde, hvor deltagerne afprøver teknikkerne på deres egne modeller.

Der er mulighed for at tilpasse undervisningerne til særlige interesser som eksempelvis krøller, særlige styles og trends eller lignende. Spørg ved booking.

Hands on:

Et kursus med særligt fokus på at forfine de enkelte deltageres personlige håndværk. Al undervisningen foregår, mens deltagerne har en saks i hånden, og alle får personlig og målrettet feedback på deres personlige klippeteknik og de udfordringer, der opleves i hverdagen.

HOLK NTERCOIFFURE sørger for, at der er et ringlight til rådighed, så der er mulighed for at tage flotte billeder og lave opslag til jeres sociale medier undervejs.

Varighed: 3,5 time

Investering: Pris pr. deltager: 2.000 kr. ekskl. moms og evt. transportudgifter ved minimum 4 deltagere 

OBS:  Kursister skal selv sørge for modeller.

Look and learn + Hands on

Undervisningen begynder med en live klippesession, hvor I ser, hvordan konkrete effekter og resultater opnås med nye klippeteknikker. Efter demonstrationen skal deltagerne klippe egne modeller med udgangspunkt i de nye teknikker. Alle deltagere får personlig vejledning og feedback undervejs.   

HOLK NTERCOIFFURE sørger for, at der er et ringlight til rådighed, så der er mulighed for at tage flotte billeder og lave opslag til jeres sociale medier undervejs.

Varighed: 7 timer inkl. forberedelse af model

Pris: Pris pr. deltager: 3.500 kr. ekskl. moms og evt. transportudgifter ved minimum 4 deltagere 

Teori + Hands on

Undervisningen begynder med 1 times teoretisk gennemgang af klippeterminologi, hvorefter deltagerne skal arbejde praktisk med egne modeller og anvende den nye teori i praksis. Alle deltagere får personlig vejledning og feedback undervejs. 

HOLK NTERCOIFFURE sørger for, at der er et ringlight til rådighed, så der er mulighed for at tage flotte billeder og lave opslag til jeres sociale medier undervejs.

Varighed: 4,5 time

Investering: Pris pr. deltager: 2.500 kr. ekskl. moms og evt. transportudgifter ved minimum 4 deltagere 

Elevtræning

Der kan være mange fordele ved at tilbyde dygtige elever i salonen ekstra træning. Dels kan du sikre, at dine elever hurtigere bliver en god forretning for salonen, og dels kan glade elever i fremtiden blive til de bedste medarbejdere i salonen. Derfor tilbyder HOLK INTERCOIFFURE særlig undervisning til elever inden for klipning, Hands on og klippeterminologi. Det kan også være en god mulighed til elever, der er interesseret i at deltage i konkurrencer.

Varighed og investering: Efter aftale

SALONENS UDBYTTE:

Efter et kursus i Technical Cutting by HOLK INTERCOLIFFURE vil deltagerne:

  • Have nye praktisk og teoretisk viden om nye klippeteknikker.
  • Være opdateret på nogle af de nyeste trends og tendenser, så du har endnu mere at tilbyde dine kunder.
  • Have en større sikkerhed i dit arbejde og håndværk.

Hvem kan have glæde af Technical Cutting by Holk Intercoiffure

Kurserne henvender sig til alle inden for faget, som ønsker at udvikle og forfine klippe-teknikker. Kurset er især velegnet til moderne og ambitiøse saloner, da der bliver lagt vægt på de nyeste teknikker, styles og trends.

TID OG STED:

Varighed: Jf. kursusbeskrivelserne
Datoer: Afholdes efter aftale
Sted: HOLK INTERCOIFFURE, Gl. Kongevej 46, 6000 Kolding eller efter aftale.
Investering: Jf. kursusbeskrivelserne
Tilmelding: Send en mail til holk@holk.dk med antal deltagere og ønske til dato, så vender vi tilbage asap.

OBS:  Deltagere skal selv sørge for modeller til alle kurser.

DIN UNDERVISER:

Dorte Holk er indehaver og overtog salonen efter sin mor tilbage i 1995. Hun har sikret HOLK INTERCOIFFURE national og international opmærksomhed og anerkendelse. L’Oreal har blandet andet gjort brug af Dortes talent og kompetencer til at udvikle teknikker og styles til forskellige internationale markeder, ligesom de har brugt hende til at undervise i brugen af produkter og nye teknikker for andre saloner i Danmark. I stræben på at løfte hele branchens niveau deler hun ud af alle hendes tricks og seneste trends – på en spiselig og kundevenlig måde