Undersider

Det er kun fire måneder – men lige nu føles det som en evighed. 

Har du det lige som os, så skynd dig at booke din behandling hos Emilie, inden hun rejser i begyndelsen af februar. 

Hvad er det, hun skal? 

Sassoon Academy er et af de ældste og mest prestigefyldte frisørakademier i verden. Her bliver kun de bedste frisører optaget, og når de kommer ud igen, er det med et fagligt niveau, der internationalt set er i den absolutte top. Det er her, at selve grundstoffet af klippeteknikker bliver udviklet, og det er her de højeste sværhedsgrader stammer fra. Og det er her, Emilie skal være hele foråret.

Lige siden Emilie begyndte som elev hos os, har hendes niveau og faglige ambitioner været skyhøje, og det har ikke ændret sig. Derfor var det heller ikke en stor overraskelse, da Emilie fortalte, at hun var blevet optaget på “postgraduate”-uddannelsen, selvom det er et lille nåleøje, man skal igennem for at blive optaget.

Fra februar og frem til juni er Emilie derfor at finde i London, hvor hun sammen med frisører fra hele verden vil få ny inspiration og nye teknikker, som hun har lovet at tage med tilbage til os, hvor hendes plads venter på hende.     

Det siger vist sig selv, at vi er superstolte og glade på Emilies vegne, og ønsker hende alt det bedste.  

Skal du nå at have en behandling af Emilie, inden hun rejser, så anbefaler vi, at du bestiller den allerede nu, for vi ved af erfaring, at det er en travl tid, vi går ind i.