Undersider

(c)2016 Palle Peter Skov

Alle vores kamme og sakse ligger og keder sig, mens vi venter og venter og venter på, at vi igen kan byde velkommen i salonen.

Mens vi venter har vi sat alle kræfter ind på at være “sammen hver for sig” med alle jer, som plejer at komme her. Så KOM 🙏 og vær sammen med os på vores Instagram-profil

Lige nu bruger vi tiden på at lave masser af sjovt, inspirerende og lærerigt indhold. Følg os og giv os et ❤️, så vi kan mærke, at vi ikke er helt alene, selv om salonen er tom. 
 

Havde du en tid booket inden 1. marts?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men din tid er aflyst. Du kan allerede nu gå ind på vores hjemmeside og booke en ny tid efter den 1. marts, men vi bliver nok nødt til at advare om, at uanset hvornår du har booket tiden til, så bliver den aflyst, hvis regeringen pålægger os at lukke. 

Til gengæld lover vi, at så snart vi må åbne igen, så er vi klar!

Vi har for længe siden indført en masse gode vaner med visir og mundbind, ingen servering af drikkevarer, ingen læsesstof der går fra hånd til hånd, og alt bliver gjort rent mellem hver kunde, så vi kan passe på dig og passe på hinanden i salonen.   
 
Vi glæder os, til vi kan byde dig velkommen igen!

Indtil da så husk at besøge os på Instagram: https://www.instagram.com/holkintercoiffure/ 

/ Alle os hos HOLK INTERCOIFFURE