Undersider

En nyhed til dig med krøller.

Vi er superstolte af, at vi fra 12. oktober 2021 kan tilbyde alle vores kunder en Curly Cut efter Lorraine Masseys populære metode.

Du har måske allerede hørt om Curly Girl Metoden, som er udviklet til pleje af krøller. Lorraine Masseys mål er at guide og inspirere alle med krøller til at bære deres krøller med stolthed. Det kan vi kun bakke op om hos HOLK INTERCOIFFURE. Optimal behandling, pleje og styling af krøller er et must, for at krøllerne bliver fremhævet, sunde og definerede. 

Det handler blandt om at undgå produkter, som indeholder sulfat, silikoner og alkohol, der kan udtørre håret og give frizzy og kruset hår. I salonen har vi en række nye produkter, som er særlig udviklet til at pleje dine krøller.
 
Derudover skal krøllerne klippes, så de passer til din personlige stil og temperament, krøllernes form og mængde samt dit ansigts form. Det tager længere tid end en almindelig klip, men resultatet bliver også markant bedre end ved de traditionelle klippemetoder, der er udviklet til glat hår. 

Når du booker en Curly Cut, får du desuden en grundig vejledning i, hvordan du skal pleje dine krøller mellem salonbesøgene.

Pris inkl. Detox & Kur: 1.300 kr.

Book tid til din første Curly Cut her eller kontakt os for yderligere information. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mange hilsner fra

/ Alle os hos HOLK INTERCOIFFURE